Samsung anunta camera foto compacta SMART NX2000

Camera foto Samsung Smart NX2000

La jumatatea lunii aprilie am vazut o prima imagine, in care a fost surprinsa camera foto Samsung Smart NX2000 fara oglinda. Iata ca in sfarsit, Samsung Electronics s-a hotarat sa anunte aceasta noua camera digitala inteligenta.

Conform comunicatului de presa sosit astazi la redactie, Samsung Smart Camera NX2000 este dotata cu un senzor de 20,3MP ASP-C CMOS, construit in intregime de Samsung, ce poate captura imagini foto in culori vii, chiar si in conditii de luminozitate redusa, un ecran WVGA Full Touch de 3.7-inci, iar capacitatile camerei Smart NX2000 sunt stimulate de motorul DRIMe IV, care functioneaza pentru a reduce zgomotul, a imbunatati viteza si pentru a permite o reproducere superioara a culorilor.

Smart NX2000 White 3

Camera Smart NX2000 are capacitatea de a fotografia rapid (pana la 8 cadre pe secunda), iar daca subiectul se afla in miscare sau fotograful este pe fuga, a doua viteza a obturatorului de 1/4000 faciliteaza o captare clara a imaginilor, in timp ce gama larga ISO (de la 100 la 25600) ofera imagini care sunt echilibrate, indiferent de conditiile de lumina.

NX2000 White 4

„Cererea consumatorilor pentru fotografii de calitate și dorința tot mai mare de distribuire instantanee au devenit o prioritate pentru gama NX. Ținând cont de aceste aspecte, NX2000 este un produs elegant, care satisface nevoile fotografilor de astăzi, activi pe rețelele sociale. Ideal pentru fotografii care vor să surprindă lumea din jur, NX2000 permite utilizatorilor să se exprime și să partajeze cu ușurință poveștile lor cu oamenii care contează,” a declarat Sun Hong Lim, Senior Vice President și șef al departamentului Sales & Marketing, Digital Imaging Business, Samsung Electronics.

Dispozitivul NX2000 va fi disponibil în culorile alb, negru si roz, la o data ce urmeaza sa fie anuntata de catre producatorul sud coreean.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *