Firmware oficial build 6.2.B.0.203 pentru Sony Xperia Ion LT28i, aduce Android 4.1.2 inainte de data stabilita de producator

Sony Xperia Ion LT28i

Posesorii de smartphone Sony Xperia Ion probabil ca asteapta stirea urmatoare de foarte multa vreme. Desi, nu vine oficial din partea celor de la Sony, va anuntam ca in sfarsit, un prim firmware oficial care are la baza versiunea Android 4.1.2 Jelly Bean a fost postat online si poate fi instalat pe modelele de telefon Xperia Ion LT28i.

Noul firmware build 6.2.B.0.203 ce aduce Jelly Bean pe Xperia Ion, poate fi descarcat de pe forumul XDA Developers si instalat pe telefon, dar numai daca aveti o oarecare experienta in domeniul de instalare a ROM-urilor customizate, deoarece exista riscul de a va soft brick-ui device-ul.

In orice caz, cei care nu se pricep la instalari de ROM-uri, aflati ca Sony va porni distribuirea acestui software update pana la sfarsitul lunii mai, cel putin asa era stabilit. Vom reveni cu detalii referotoare la acest upgrade, atunci cand Sony Mobile ni le va oferi.

xperia-ion-android-4.1.2-rom

sursa XDA via PocketDroid

2 Comentarii

 1. razvan

  September 15, 2013 at 1:07 pm

  Salut,
  Alte noutati?!

  • Florin Popovici

   September 15, 2013 at 2:31 pm

   Deocamdata, nimic din partea celor de la Sony, dar fii sigur ca vom anuntat atunci cand sunt noutati.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *