Stiri

Sony anunta preturile pentru televizoarele 4K

Bravia-X9

Televizoarele 4K isi fac aparitia pe piata, si tot mai multi producatori anunta intentia de a lansa televizoare 4K. Sony insa a facut pasul deja, iar acum a anuntat disponibilitatea de a primi pre-comenzi incepand din 15 mai, iar televizoarele vor aparea pe rafturi la jumateatea lunii iunie, in Europa. Pretul modelului de 55-inch este de 4500 lire, in timp ce modelul de 65-inch va costa 7000 de lire.

Evident noile televizoare vor fi capabile de a afisa continut cu o rezolutie de 4 x FULL HD, dar din pacate pentru consumatori, continutul nu va fi disponibil chiar asa de repede sau in cantitati mari.

Televizoarele 4K utilizeaza tehnologia unica pentru Sony, Triluminos Display, care este capabila de a reda o paleta larga de culori reale. Pe langa aceasta, televizoarele 4K au incorporate si NFC (near field communicator) pentru a face mai usoara conectarea tabletei sau smartphone-ului compatibile cu acesta pentru a reda continut pe televizor.

Pe partea de sunet, tehnologia Signal-to-Sound, sustin cei din partea companiei Sony, ca efectele sonore ale unui film nu vor mai fi acaparate de un dialog, si experienta se va ridica la un alt nivel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!