Finala UEFA Champions League transmisa live de Dolce Sport in premiera pentru Romania, in format 3D

ucl-wembley-format-3d

Dolce Sport va transmite live in format 3D finala UEFA Champions League, Sambata, 25 Mai dintre Bayern Munchen si Borussia Dortmund.

Compania RomTelecom prin intermediul postului de televiziune Dolce Sport, detinut tot de aceasta, va transmite Sambata, 25 mai, incepand cu ora 21:45 finala cupei UEFA CHAMPIONS LEAGUE in format 3D pentru clientii sai. Aceasta transmisie este o premiera pentru Romania.

Finala UCL poate fi urmarita in direct, de acasa, de catre toti clientii Dolce Sport, atat in format HD si SD, cat si in format 3D de catre cei care detin televizoare 3D full si decodoare HD.

Mai multe detalii despre aceasta transmisie 3D a finalei UCL, le gasiti in comunicatul de presa atasat mai jos.

[showhide]

Dolce Sport transmite pentru prima data live 3D o finală UCL 

Finala UEFA Champions League este transmisă de Dolce Sport, pentru prima dată în România, în format 3D. Finala celei mai importante competiții fotbalistice inter-cluburi la nivel european este transmisă în direct, în format 3D, în cadrul unui eveniment organizat pentru clienții Romtelecom.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 mai, la Cinema City Cotroceni. Joi, 23 mai, vor fi anunțați cei 50 câștigători dintre clienții Romtelecom care s-au înscris la concursul desfășurat pe pagina de Facebook a Dolce Sport.

Finala UCL poate fi urmărită în direct, de acasă, de toți clienții Dolce Sport, atât în format HD și SD, cât și în format 3D de către cei care dețin televizoare 3D full și decodoare HD. De asemenea, finala va putea fi vizionată  și de către clienții NexGen care dețin abonamente de televiziune digitală.  Aceasta transmisiune 3D este un experiment unic pentru Romtelecom, care va dura pe parcursul a peste 3 ore, în care se va desfășura finala UCL și va putea fi urmărită pe canalul creat special și exclusiv pentru acest eveniment, denumit Dolce Sport 3D.

În cea de-a șasea finală desfășurată pe Wembley Stadium se întâlnesc anul acesta, pentru prima dată în această fază a competiției, două echipe germane: Borussia Dortmund și Bayern Munchen. În semifinale ele au eliminat marile favorite Real Madrid și FC Barcelona.

Spotul TV dedicat finalei UCL, disponibil aici, transmite pasiunea, bucuria, acțiunea, drama și suspansul marii finale. Microbiștii care vor participa la evenimentul în format 3D vor avea parte și de un decor care îi va face să trăiască atmosfera incendiară de pe Wembley Stadium, ca și cum s-ar afla în tribune.

Prin acest eveniment, Dolce Sport își continuă promisiunea facută românilor de a le oferi conținut sportiv de cea mai bună calitate, spectacol adevărat și o experiență TV memorabilă.

[/showhide]

httpvh://youtu.be/wpduUdBXrww

httpvh://youtu.be/x5Q3Q44WZbM

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.