Samsung lanseaza competitia – Samsung Smart App Challenge 2013

Samsung Smart App Challenge 2013

Samsung Electronics organizeaza un aceasta perioada un concurs international denumit Samsung Smart App Challenge 2013, care are ca scop principal descoperirea de noi aplicatii ce utilizeaza functiile de comunicare in grup.

Samsung ofera un premiu record pentru acest concurs –

  •  800.000 de dolari vor fi acordati impreuna cu o serie de beneficii promotionale si sansa de a obtine o analiza a planului de investitii la Samsung Venture Investment.
  • Un total de 10 aplicații vor fi selectate pentru a fi folosite în serviciul „Group Play” pentru GALAXY S4.

„Prin Samsung Smart App Challenge 2013, Samsung va impulsiona ecosistemul mobil”, a declarat Won-Pyo Hong, Președintele și Directorul Samsung Electronics Media Solution Center. La Samsung vom continua sa incurajam dezvoltatorii sa vina cu aplicatii noi cu ajutorul noilor functii oferite de produsele seriei GALAXY. Samsung Smart App Challenge 2013 va imbogati foarte mult alegerea aplicatiilor pentru GALAXY S4, astfel incat consumatorii sa se bucure de o experienta valoroasa.”

Mai multe detalii despre Samsung Smart App Challenge 2013 gasiti in comunicatul de presa atasat acestui articol.

[showhide]

București – 21 Mai 2013 – Samsung Electronics Co., lider în tehnologia mobilă și soluții digitale, a lansat „Samsung Smart App Challenge 2013”, un concurs internațional al cărui scop este descoperirea de noi aplicații ce utilizează funcțiile de comunicare în grup.

Este pentru a doua oară când Samsung găzduiește un concurs internațional pentru dezvoltatorii de aplicații pentru Android. În total, 10 înscrieri vor fi desemnate câștigătoare, premiul fiind de 800.000 de dolari, acordat împreună cu alte beneficii promoționale. În plus, în acest an, Samsung Venture Investment va analiza cei 10 câștigători în vederea unor viitoare investiții financiare.

Competiția este deschisă tuturor dezvoltatorilor de aplicații pentru mobil de pe întreg globul. Cei ce vor să se înscrie o pot face direct pe site-ul concursului (http://www.smartappchallenge.com) și își pot înregistra aplicațiile pe Samsung Apps în perioada 20 iunie – 31 august.

„Prin Samsung Smart App Challenge 2013, Samsung va impulsiona ecosistemul mobil”, a declarat Won-Pyo Hong, Președintele și Directorul Samsung Electronics Media Solution Center. La Samsung vom continua să încurajăm dezvoltatorii să vină cu aplicații noi cu ajutorul noilor funcții oferite de produsele seriei GALAXY. Samsung Smart App Challenge 2013 va îmbogăți foarte mult alegerea aplicațiilor pentru GALAXY S4, astfel încât consumatorii să se bucure de o experiență valoroasă.”

Membrii juriului vor fi cei care stabilesc înscrierile câștigătoare, 10 aplicații inovatoare ce utilizează funcționalitățile comunicării în grup într-un mod interesant și original. Concurenții trebuie să folosească platforma «Samsung Chord SDK», interfaţă pentru crearea conexiunilor wireless între telefoanele Samsung, folosită în cazul unor aplicații cum ar fi „Group Play”, unde utilizatorii îşi pot distribui instantaneu poze sau melodii.

Înscrierile câștigătoare vor fi recompensate cu premii în bani și numeroase beneficii promoționale prin intermediul canalelor internaționale Samsung. După ceremonia de premiere, ei vor avea și șansa de a-și prezenta aplicația diviziei Samsung Venture Investment.

Pentru mai multe informații despre Samsung Smart App Challenge 2013, vă rugăm să vizitați site-ul competiției (http://www.smartappchallenge.com).

[/showhide]

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.