No Limit Avantaj un nou plan tarifar de la Cosmote

sediu cosmote

Cosmote este primul operator de telefonie mobila din Romania care a introdus pe piata locala o solutie de comunicare nelimitata. Astazi, operatorul anunta un nou astfel de plan tarifar – No Limit Avantaj, pentru clientii care isi doresc o metoda lipsita de griji prin care sa poata comunica oricand cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri.

Noul plan tarifar No Limit Avantaj este dedicat celor care nu au nevoie de subvenţie pentru achiziţionarea unui terminal. Acest plan include:

  • servicii de voce (minute nationale/internationale in zona 1),
  • apeluri video nelimitate in retea
  • minute si SMS-uri in retea nelimitat
  • trafic de date inclus (500 MB)
  • 3 aplicatii gratuite: RadarMe, Mireo Navigation si Dolce Mobile TV

totul pentru 24,8 euro/luna (TVA inclus).

“Fiecare dintre ofertele noastre este dezvoltata luand in calcul nevoile clientilor nostri, concentrandu-ne intotdeauna pe customizare, pentru a furniza acces la metode variate de comunicare. Noul plan tarifar este destinat acelor utilizatori care detin deja un terminal si sunt in cautarea unei solutii de comunicare fara griji. Mai mult, la reteta de succes am adaugat caracteristici care completeaza experienta de utilizare a unui smartphone: acces la conţinut video prin Dolce Mobile TV, la retele de socializare prin intermediul RadarMe powered by COSMOTE’ si navigare in toata Europa, oferita de Mireo Navigation powered by COSMOTE’”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE Romania.

In cazul in care va doriti un telefon nou, puteti alege planul tarifar No Limit (31 euro/luna, TVA inclus), avand la dispozitie o gama variata de smartphone-uri, pentru a veni in intampinarea celor mai sofisticate cerinţe.

Am dori sa aflam parerile voastre in legatura cu noul plan tarifar No Limit Avantaj, de la Cosmote. E un mod eficient de a afla parerile si ceea ce isi doresc oamenii de la operatorii lor.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *