Nokia Lumia 925 Editie Limitata Superman se lanseaza dupa premiera filmului ‘Man of Steel’

Nokia Lumia 925 Editie Limitata Man of Steel

Nokia a lansat de curand noul model de smartphone Nokia Lumia 925, in cadrul unui eveniment sustinut la Londra, anuntand ca acest model de smartphone va fi initial disponibil in Germania, Italia, Spania, Marea Britanie si China, iar incepand de luna viitoare, se va comercializa si o versiune Nokia Lumia 925 Editie Limitata Man of Steel.

Producatorul Nokia a mai lansat in trecut astfel de modele customizate de smartphone (vezi exemplu Lumia 800 si Lumia 900 – logo Batman). Acum aflam ca producatorul finlandez planuieste lansarea unei versiuni limitate a acestui model (925 de bucati), ce va avea imprimat logo-ul Superman pe carcasa.

Chinezii vor fi primii clienti care vor putea achizitiona noua editie limitata a modelului Lumia 925, a doua zi dupa premiera filmului Man of Steel, de pe data de 14 iunie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Primul lot de telefoane Nokia Lumia 925 Editie Limitata Man of Steel va include exact 925 de terminale cu logo-ul Superman imprimat pe carcasa (vezi foto). Separat, clientii Nokia vor putea achizitiona si un capac (spate telefon) ca accesoriu, cu suport pentru incarcare wireless, customizat cu acelasi logo Superman.

Pretul editiei limitate Man of Steel va costa in jur de $655 de dolari.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *