Cosmote anunta tarife mai mici si noi destinatii, unde serviciul de Roaming este activ

Oana Cristea, Wholesales Department Senior Manager, COSMOTE România.

Sezonul estival aduce tarife de roaming mai mici clientilor COSMOTE Romania incepand cu 1 iulie. Cei ce calatoresc in afara tarii vor beneficiaza de tarife reduse cu pana la 35,71% in statele membre ale Uniunii Europene (UE) si ale Spatiului Economic European (SEE). COSMOTE Romania isi extinde si acoperirea serviciilor de roaming cu noi destinatii, pe aeronave si nave maritime.

Astfel, tarifele roaming prin operatorul Cosmote vor scadea cu 17,24%, la 0,24 euro/minut (fara TVA) si cu 12,5% pentru apelurile primite in cadrul spatiului UE si SEE, pana la 0,07 euro/minut (fara TVA), conform reglementarilor Comisiei Europene. Mai mult, tarifele roaming pentru SMS-urile trimise catre orice numar din UE si SEE au scazut cu 11,11%, la 0,08 euro/SMS (fara TVA), in timp ce tariful de roaming pentru transfer de date a scazut cu 35,71%, la 0,45 euro/MB (fara TVA). Noile tarife sunt valabile pentru toti clienţii COSMOTE.

Utilizarea unui telefon mobil pentru apeluri, mesaje sau chiar pentru trafic de date nu va mai fi o problemă pentru clienţii COSMOTE România care călătoresc în străinătate. Mai mult, introducerea serviciilor roaming de date pe aeronave şi nave maritime, precum şi a noilor destinaţii pentru roaming de voce, date şi 3G va oferi o experienţă de utilizator îmbunătăţită şi va ajuta clienții să rămână conectați de fiecare dată când se află într-o călătorie”, a declarat Oana Cristea, Wholesales Department Senior Manager, COSMOTE România.

In acelasi timp, operatorul Cosmote isi extinde numarul tarilor unde vor oferi servicii de roamning. Clientii care calatoresc in tari precum Costa Rica, Laos sau Mozambic dispun acum de roaming voce, in timp ce in Insulele Caraibe dispun atat de roaming voce, date, cat si 3G. De asemenea, roamingul de date este disponibil acum in Costa Rica, Capul Verde, Qatar, Kuweit si Vietnam, in timp ce roamingul 3G poate fi accesat in Iordania, Kuweit si Brazilia. Roamingul prepaid este, de asemenea, disponibil in destinatii noi precum Afghanistan, Canada si Indonezia.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *