Esarfa cameleon isi schimba culoarea pentru a se adapta tinutei voastre zilnice

esarfa cameleon

Traim intr-o era a internetului si a tehnologiei care aduce tot felul de inovatii in materie de gadget-uri. Cea mai noua astfel de invoatie vine pe partea de accesorii, un lucru de care doamnele si domnisoarele se vor bucura cu siguranta.

In ziua de astazi, hainele cu care ne imbracam, nu mai sunt doar tinuta noastra zilnica, ci au devenit un gadget portabil la propriu. Esarfa cameleon este cel mai bun exemplu cand afirm aceste lucru.

Esarfa este un accesoriu tot mai prezent in moda actuala, este purtata pe strada, la scoala si chiar in club. Dar ce ati spune de o esarfa care sa isi schimbe culoarea in functie de tinuta voastra zilnica?

Adafruit au postat pe canalul de Youtube un tutorial, cu ajutorul caruia veti putea realiza o astfel de esarfa cu LED-uri, care are capacitatea de a-si modifica culoarea in functie de ceea ce purtati in ziua respectiva. Bineinteles ca pentru realizarea unei astfel de esarfe, necesita putina indemanare in domeniul programarii, folosirea masinii de cusut, amplasarea LED-urilor pe esarfa, etc. Dar, daca va simtiti in stare de acest lucru, puteti accesa site-ul celor de la Adafruit, pentru mai multe detalii.

httpvh://youtu.be/hkeWWKgqvuI

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *