Flagship-ul Moto X confirmat chiar de seful companiei Dennis Woodside

Telefon-Motorola-Xt912a-neanuntat (3)

Cunoscut sub denumirea Motorola X Smartphone de ceva timp, telefonul flagship al Motorola exista si a fost confirmat aseara la conferinta All Things D, chiar de seful companiei Dennis Woodside. Moto X, caci acesta va fi numele smartphone-lui flagship pentru acest an, este proiectat, conceput si asamblat in Texas, Statele Unite. Moto X va deschide drumul unei serii noi de telefoane inteligente, la care compania Motorola munceste din greu de mai bine de 6 luni.

In timpul unui interviu, aseara, Dennis Woodside avea la el o unitate Moto X, pe care nu a dorit sa o faca publica, spunand ca toate detaliile vor fi dezvaluite la timpul lor. Seful companie a dezvaluit faptul ca Motorola este in cautare de personal (ingineri, programatori) pentru viitoarele proiecte si a mai precizat ca Google Inc nu se implica in bunul mers al Motorola Mobility, chiar daca acestia sunt propietarii companiei.

Chiar daca nu avem detalii tehnice decat la nivel de zvon, totusi, acum stim ce nume va purta acest smartphone promis a fi unul revolutionar din toate punctele de vedere (aspect, software, hardware).

Astazi, Motorola a dat publicitatii un comunicat de presa prin care reconfirma denumirea noului smartphone de varf al companiei.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *