Galaxy S4 16GB primeste o actualizare majora care ar putea rezolva problema spatiului intern

despachetare samsung galaxy s4

Foarte multi utilizatori s-au plans de probleme, atat pe forumuri, cat si direct la Samsung, cum ar fi spatiul liber cu care vin telefoanele Samsung Galaxy S4 16GB.

Dupa cum poate unii dintre voi stiti, Samsung Galaxy S4 vine cu 16 GB capacitate de stocare, insa in momentul cand cumparati nu stiti cat spatiu este liber sau utilizabil din acei 16 GB. In cazul acesta, sunt doar aproximativ 9 GB utilizabili, variaza in functie de operatorul de unde achizionati device-ul.

Raspunsul companiei Samsung la problema aceasta, este rezolvat prin update, utilizatorii avand posibilitatea de a muta pe cardul microSD aplicatiile instalate. Printre imbunatatiri se numara si :

  • bara de status semi-transparenta
  • buton pentru “smart pause” pe care il veti gasi in notification panel
  • inregistrare HDR video + firmware nou pentru camera
  • icoane noi in meniul Settings
  • rezolvat bug-ul de la scroll – efectul de violet in timpul scroll-ului
  • pe partea de display – functie noua care face mult mai usor cititul

Momentan, actualizarea la versiunea XXUBMEA este valabila doar pentru modelul Galaxy S4 16GB cu procesor Qualcomm Snapdragon, si numai in Germania, dar surse au confirmat ca in curand va fi disponibil si pentru modelul cu procesor Exynos. Aceasta actualizare va fi disponibila in curand si in Romania.

Firmware-ul build JDQ39 are 365.67 MB si se poate realiza cu ajutorul programului KIES sau FOTA (firmware-over-the-air) trebuie sa aveti bateria reincarcata 100%.

946442_534577629938514_1034903882_n

In cazul in care primiti mesajul ca ati atins limita maxima, trebuie sa stiti ca vine din partea Samsung, si este un mod de a evita supraincarcarea serverelor, astfel update-ul il puteti face cu ajutorul programului KIES sau sa asteptati pana se elibereaza slot-uri pe servere. Nu uitati sa va faceti back-up, pentru a nu va pierde contactele, mesajele, setarile s.a.m.d..

Image 2013-06-06 1-picsay

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *