Doi fosti angajati HTC anunta KAZAM, propria companie de telefoane mobile

HTC One prezentare spate

Fostul sef de vanzari, Michael Coombes si fostul marketing manager, James Atkins al HTC UK, au anuntat luni, 17 iunie, ca au pus bazele unei noi companii de tip start-up, denumita KAZAM, companie ce va produce in viitorul apropiat telefoane mobile inteligente (smartphone).

Acest anunt vine la aproximativ trei luni de zile de la marea restructurare din cadrul HTC, atunci cand o serie de sefi din executiv au demisionat din compania taiwaneza.

CEO-ul KAZAM, Michael Coombes a mai precizat ca, compania are intentia de a produce smartphone-uri de inalta calitate strict pentru piata din Europa si ca experienta clientului nu se va termina odata cu achizitionarea produsului, deoarece clientii vor beneficia de un suport tehnic mult mai bun din partea KAZAM.

kazam

Un nou potential producator de dispozitive mobile, nu poate decat sa mareasca oferta si concurenta pe acest segment de piata, dar datorita competitiei acerbe din partea unor producatori consacrati precum Samsung, Nokia, Apple sau Sony, fara sa mai punem la socoteala ceilalti producatori din Asia (ZTE, Huawei, LG, Pantech, etc) rata de succes a noii companii este foarte mica.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *