Qualcomm extinde linia de procesoare Snapdragon 200

qualcomm-snapdragon

Qualcomm, unul din principalii furnizori de chipset-uri pentru dispozitivele din segmentul mobile (smartphone / tableta) a anuntat astazi intr-o conferinta sustinuta in China, extinderea propriei linii de chipset-uri Snapdragon 200 (procesoare dedicate telefoanelor si tabletelor entry-level) cu alte 6 procesoare (MSM8x10 si MSM8x12 – dual si quad core) care vor echipa dispozitive ieftine.

Noile modele de procesoare Snapdragon 200 sunt construite pe platforma de 28nm si au ca functie cheie modemurile 3G utilizate pe dispozitivele ce vor fi lansate pe pietele emergente (HSPA+ pana la 21Mbps) si in China (TD-SCDMA).

Procesoarele Snapdragon 200 au suport pentru terminale cu doua camere foto (pana la 8MP pe spate si pana la 5MP in fata), suport pentru single, dual SIM, Dual Standby, Dual Active si Tri SIM Tri Standby. Aceleasi procesoare aduc suport pentru generatia de procesoare grafice Adreno 302, IZat si suport pentru Qualcomm Quick Charge 1.0, suport pentru cele mai noi terminale cu Android, Windows Phone si Firefox OS.

Toate aceste procesoare Snapdragon 200 vor fi disponibile abia spre finalul lui 2013.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *