Sony lanseaza maine, iunie 25, primul sau phablet, un smartwatch si un smartphone

telefon Xperia CN3

In cadrul conferintei de presa programata pentru data de 25 iunie, la Shanghai (o zi inainte de deshciderea expozitiei Mobile Asia Expo 2013), Sony va lansa conform zvonurilor, primul sau phablet – Xperia Z Ultra (Xperia ZU), un smartphone pe segmentul mid-range Xperia CN3 si un nou smartwatch.

Conform surselor Xperia Z Ultra va fi dotat cu un stylus, dock station, un ecran Full HD de 6.21 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 800 de 2.2GHz cu 2GB de RAM, camera foto de 8MP pe partea din spate cu senzor Exmor RS si o camera frontala de 1.3MP. Nu va lipsi sistemul de operare Android 4.2 JellyBean, iar pretul acestui model va costa undeva in jur de $900.

Sony Xperia CN3 este un smartphone de nivel mediu, dotat cu un ecran 720p HD, cu diagonala de 5 inch, un procesor quad-core MT6589 produs de MediaTek, 1GB de RAM, o camera foto pe spate de 5MP si sistemul de operare Android 4.2.2 Jellybean.

Pretul telefonului Xperia CN3 se invarte undeva in jurul sumei de $320.

Sony mai are pregatit un alt eveniment,pentru data de 4 iulie, la Paris, acolo unde va lansa acelasi phablet Xperia ZU cu stylus, dar pentru piata franceza.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *