HTC One si Galaxy S4 Editie Google cu experienta Nexus, lansate pe Google Play

editie Google

Exista o cerere pe piata de telefoane high-end cu o versiune Android stock (fara aplicatii third-party gata preinstalate si fara acele interfete customizate ale producatorilor de dispozitive). Acum aproximativ o luna de zile Google a anuntat lansarea a doua astfel de versiun, este vorba despre HTC One Editie Google si Samsung Galaxy S4 Editie Google, ambele cu o versiune de Android 4.2.2 (Jellybean) stock, ce beneficiaza de o experienta Nexus.

Noile modele sunt de aseara disponibile la vanzare prin Google Play store, insa, doar in Statele Unite. Daca pe partea hardware ambele modele sunt aproape similare cu versiunile originale, mai putin partea de SIM si bootloader, ambele fiind livrate deblocate (libere de retea) si pe partea de software sunt cateva schimbari: in primul rand o noua aplicatie Camera, cu un meniu schimbat, un live wallpaper nou ce poarta numele Sun Beam si alte cateva noutati minore.

Sa spunem ca HTC One Editia Google este disponibil in varianta de 32GB la pretul de $600, in timp ce Galaxy S4 de 16GB (dar cu slot microSD) costa $650.

Sunt zvonuri care sugereaza un al treilea terminal editie Google si anume Sony Xperia Z, care ar putea fi lansat pana la finele acestui an.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *