Motorola Mobility rebranduit de Google Inc

logo motorola mobility

Cu mai bine de un an de zile in urma Google Inc anunta achizitionarea colosului Motorola Mobility din Statele Unite pentru fabuloasa suma de 12.5 miliarde de dolari. De atunci si pana in prezent Google a facut o gramada de modificari, atat in structura companiei (o noua conducere), cat si pe partea de imagine.

In aceasta saptamana Google a rebranduit compania Motorola Mobility, prezentandu-se cu un nou logo foarte viu colorat (in stilul Google, dealtfel). Noul logo Motorola Mobility vine insotit de sloganul “a Google company” si va fi printat pe toate produsele Motorola sub aceasta forma: un M incercuit.

E de asptetat ca, compania Motorola sa lanseze o serie de telefoane cu Android in a doua jumatate a acestui an, bazate pe o versiune aproape stock de Android. Printre ele se va regasi si un model de varf – Moto Xanuntat chiar de seful Motorola, domnul Dennis Woodside, dar si o gama noua de telefoane Motorola Droid Ultra (Droid RAZR Ultra, Droid RAZR M Ultra si posibil Droid RAZR MAXX Ultra).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *