One Touch X’Pop intra premiera in oferta Cosmote Romania

ONE TOUCH X'POP

Alcatel in colaborare cu operatorul local Cosmote aduce in premiera in Romania, noul model de smartphone Alcatel ONE TOUCH X’Pop, un telefon cu Android 4.1 Jellybean, ecran cu diagonala de 4.5 inch si procesor de 1GHz dual-core.

One Touch X’Pop beneficiaza de un ecran generos cu diagonala de 4.5 inch la o rezolutie qHD (960×540), dispune de 512MB de RAM, 4GB memorie interna pe telefon + un slot pentru microSD pana la 32GB, o camera foto de 5MP capabila sa inregistreze video in format 720p HD. One Touch X’Pop dispune de o baterie de 1800 mAh si o functie de pornire rapida care micsoreaza timpul de boot cu pana la 50%, cel putin asa sustine operatorul.

“Unele dintre cele mai folosite aplicații pentru smartphone au legătură cu comunicarea, căutarea pe Internet și cumpărăturile – prin urmare am ales să aducem în premieră pe piața locală Alcatel One Touch X’Pop, un terminal deja echipat cu unele dintre cele mai folosite aplicații. Acesta este un nou pas din strategia noastră orientată spre segmentul smartphone, cu scopul de oferi cele mai bune terminale pentru toate categoriile de clienţi”, a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, COSMOTE România.

ONE TOUCH X'POP Alb

 Telefonul vine preinstalat si cu o serie de aplicatii parte a grupului Cosmote: Dolce Mobile T, Web’n’Walk si este compatibil cu aplicatii ca RadarMe, Fairytale Land si Mireo Navigation.

Noul telefon este disponibil in Romania in exclusivitate in magazinele COSMOTE si Germanos, la un pret de 649 de lei fara abonament si la 1 leu cu COSMOTE Smart XL, abonament care ofera, in schimbul unei taxe lunare de 37.20 € (TVA inclus), 300 de minute si internationale catre zona 1, 2.000 de minute in retea, 2.000 de SMS-uri in retea, 2.000 de minute in reteaua fixa Romtelecom, 300 de MMS-uri in retea si 1,5 GB de trafic de date.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *