A vandut Samsung Electronics peste 20 milioane de telefoane Galaxy S4?

samsung-logo

La jumatatea lunii martie Samsung Electronics anuntat telefonul Samsung Galaxy S4 (GT-I9500), ce avea sa devina flagship-ul companiei in acest an. In prezent, la aproximativ 2 luni si ceva (68 de zile) de la punerea in vanzare a telefonului Galaxy S4, producatorul sud coreean se lauda ca a reusit sa vanda numai putin de 20 de milioane de unitati la nivel global.

Anuntul vine din partea a catorva publicatii din Coreea de Sud. Contactat pentru a confirma aceasta stire seful Samsung Electronics, domnul JK Shin nu a dorit sa confirme acest lucru, dar nici nu a infirmat-o.

Daca aceste surse sunt veridice, atunci telefonul Samsung Galaxy S4 este cel mai rapid vandut smartphone cu Android din toate timpurile.

Ca si o mica comparatie, telefonul iPhone 4S s-a livrat in doar 79 de zile in numai putin de 32 de milioane de unitati, in timp ce iPhone 5 a ajuns la cifra de 34 de milioane de unitati vandute in 100 de zile. Samsung se afla pe o panta ascendenta in ultimii 2-3 ani de zile, ceea ce face ca produsele lor sa fie tot mai cautate de catre consumatori.

Samsung pregateste lansarea generatiei a treia de phablet cu S Pen din gama Galaxy Note (posibil pana la 1 septembrie), un alt terminal care se va vinde in cel putin 10 milioane de unitati.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *