A vandut Samsung Electronics peste 20 milioane de telefoane Galaxy S4?

samsung-logo

La jumatatea lunii martie Samsung Electronics anuntat telefonul Samsung Galaxy S4 (GT-I9500), ce avea sa devina flagship-ul companiei in acest an. In prezent, la aproximativ 2 luni si ceva (68 de zile) de la punerea in vanzare a telefonului Galaxy S4, producatorul sud coreean se lauda ca a reusit sa vanda numai putin de 20 de milioane de unitati la nivel global.

Anuntul vine din partea a catorva publicatii din Coreea de Sud. Contactat pentru a confirma aceasta stire seful Samsung Electronics, domnul JK Shin nu a dorit sa confirme acest lucru, dar nici nu a infirmat-o.

Daca aceste surse sunt veridice, atunci telefonul Samsung Galaxy S4 este cel mai rapid vandut smartphone cu Android din toate timpurile.

Ca si o mica comparatie, telefonul iPhone 4S s-a livrat in doar 79 de zile in numai putin de 32 de milioane de unitati, in timp ce iPhone 5 a ajuns la cifra de 34 de milioane de unitati vandute in 100 de zile. Samsung se afla pe o panta ascendenta in ultimii 2-3 ani de zile, ceea ce face ca produsele lor sa fie tot mai cautate de catre consumatori.

Samsung pregateste lansarea generatiei a treia de phablet cu S Pen din gama Galaxy Note (posibil pana la 1 septembrie), un alt terminal care se va vinde in cel putin 10 milioane de unitati.

Gearbest Exclusive Discounts on GearBest Top Seller Gears promotion
Gearbest Buy Xiaomi Products and Get Xiaomi Mi Band 3 for free promotion

1 Comment

  1. Gramaticaaa

    July 6, 2013 at 11:22 pm

    „sa livrat”, daaaa… îhâm…

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *