Actualizare Android 4.2.2 pentru HTC One confirmata de HTC Romania

Actualizare Android 4.2.2 pentru HTC One

Acum o saptamana va anuntam ca HTC a pornit distribuirea actualizarii la versiunea de Android 4.2.2 JellyBean pentru modelul flagship de smartphone, HTC One in Europa.

Astazi va informam ca am primit confirmarea din partea HTC Romania, care precizeaza ca actualizarea va fi distribuita pe parcursul trimestrului al treilea, fara a specifica o data sau un interval de timp concret.

Ce aduce nou versiunea Android 4.2.2 pe HTC One? Aduce integrare Instagram in HTC Blinkfeed pentru a putea impartasi mai usor fotografiile voastre, imbunatateste HTC Music Channel, adauga capacitatea de blocare a focalizarii si a expunerii in aplicatia dedicata camerei foto, mai multe teme pentru crearea de video highlights la nivel profesional pentru evenimentele din galeria foto, aplicatia HTC Sense TV permite utilizatorilor sa sorteze listarea canalelor in aceeasi ordine ca pe telecomanda televizorului, Acelasi software update aduce functia Daydream, Quick Settings si posibilitatea de a adauga widget-uri direct pe lockscreen.

In plus, telefonul HTC One a primit certificat HTCpro in EMEA. “În această calitate, noul HTC One oferă companiilor mari funcţii precum securizare sporită prin criptare 256-bit, politici de securizare a parolelor, ştergerea datelor de la distanţă şi o serie de capabilităţi de productivitate oferite prin HTC Sense. Datele sunt protejate prin conexiuni securizate ce permit conectarea VPN (virtual private network), încorporând suport PSD VPN de la Mocana Corp. În plus, soluţiile flexibile de management al telefoanelor mobile pentru securizare, configurare şi audit de date necesare în companii, vor fi disponibile graţie parteneriatelor strategice cu principalii jucători din această industrie. Între acești parteneri îi numim pe AirWatch şi MobileIron, iar soluțiile oferă clienţilor business şi managerilor IT securitate mobilă şi controale de management de top.”

Nu acelasi lucru putem spune despre posesorii de telefoane HTC One S, care recent au fost informati ca nu vor mai primi actualizare la Android 4.2.2 JellyBean.

Pentru mai multe detalii puteti accesa comunicatul de presa atasat acestui articol.

 

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *