HTC One Glamour Red din 18 iulie in oferta operatorului Vodafone

HTC One Glamour Red

Nu mai departe de saptamana trecuta va informam ca taiwanezii de la HTC au lansat o noua versiune a telefonului flagship HTC One Glamour Red (Rosu), pe piata din Asia. Telefonul HTC One rosu va fi disponibil in Romania incepand din data de 18 iulie (maine), pentru toti clientii operatorului Vodafone.

Philip Blair, Presedinte HTC EMEA: “Intotdeauna, ne-am luat angajamentul sa oferim consumatorilor flexibilitatea de a-si exprima felul de a fi prin alegerea telefonului mobil, indiferent de culoare, caracteristici sau de personalizare. Noul HTC One Glamour Red demonstreaza puterea modelului varf de gama intr-o culoare ce atrage atenaia, pastrand, in acelasi timp, standardele inalte ale designului sofisticat si ale calitatii constructiei.”

HTC One Glamour Red va putea fi testat de maine in Vodafone Experience Store, din AFI Cotroceni. Deocamdata nu stim pretul acestui model si nici daca va veni insotit de acel accesoriu de la Prada.

Update: Tocmai am primit un raspuns din partea HTC Romania, care spune ca “Pretul va fi acelasi cu restul One-urilor de la Vodafone, in functie de abonament sau daca este la liber. In ceea ce priveste accesoriul, acesta nu va fi disponibil, pentru moment.”

Mai jos gasiti atasat comunicatul de presa HTC Romania.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *