Logitech Bluetooth Speakers Z600 un sistem audio elegant pentru portabile

Logitech Bluetooth Speakers Z600

Logitech anunta sistemul audio Logitech Bluetooth Speakers Z600, un sistem elegant dedicat portabilelor (Mac, Ultrabook, chiar tableta sau smartphone). Trei dispozitive pot fi active in acelasi timp, iar trecerea intre ele este cat se poate de simpla: pui pauza unui dispozitiv si ii dai play celuilalt.

Cu ajutorul a trei drivere in fiecare speaker, acest sistem este construit pentru a oferi o acustica deosebita pentru orice tip de incapere.

Boxele “Logitech Bluetooth Speakers Z600 au fost concepute pentru a prelua forma, materialul si culoarea unui obiect de artă care să se integreze în spațiile moderne și care să completeze design-ul laptopurilor ultrathin, iar cu ajutorul conectivității Bluetooth integrate, o premieră pentru boxele multimedia Logitech, acestea sunt pregătite pentru a fi utilizate cu mai multe dispozitive,” a precizat Charlotte Johs, vice presedinte global de brand development pentru accesorii de PC din cadrul Logitech.

Logitech_Z600_3

Sistemul Logitech Bluetooth Speakers Z600 va fi disponibil in Europa incepand din luna august 2013, la un preț recomandat de 149 Euro.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *