Chinezii de la Oppo ar putea lansa o versiune Oppo Find 5 cu Windows Phone 8, pana la finele anului

Oppo Find 5 Windows Phone 8

Producatorul chinez Oppo este relativ nou pe segmentul de piata al smartphone-urilor, totusi, chinezii sunt vazuti foarte bine multumita smartphone-ului Oppo Find 5, un dispozitiv cu carcasa metalica si componente high-end, toate la un pret cu mult sub pretul telefoanelor de top HTC One sau Samsung Galaxy S4.

Directorul pe partea de Social Marketing in cadrul Oppo, Li Ying Ming a posta pe contul sau personal de pe reteaua de socializare locala Sina Weibo, o serie de imagini (machete) cu o versiune a telefonului Oppo Find 5 ruland Windows Phone 8.

Se pare ca, chinezii experimenteaza posibilitatea de a lansa o versiune a telefonului lor de succes, cu sistemul de operare al celor de la Microsoft. Telefonul are un ecran Full HD, ceea ce inseamna ca telefonul ar putea fi lansat abia dupa ce Microsoft oficializeaza update-ul care va aduce suport pentru procesoarele quad-core si ecranele cu rezolutie 1920×1080, deoarece in prezent, acest lucru nu este posibil. Acesta este si motivul pentru care telefoanele Nokia din ultimul timp au procesoare dual-core si o rezolutie maxima de 1280×720.

Oppo Find 5 varianta cu WP8, ar putea fi vandut cu un procesor Snapdragon 800 (Oppo Find 5 cu Android are un CPU Snapdragon 600) si ecran de 5 inch Full HD.

OPPO-Windows-Phone-mockup-3

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *