Confirmare: Android 4.3 afisat pe siteul Google Android Developer

Android 4.3

Google e pe cale sa anunte actualizarea la versiunea de Android 4.3 Jellybean, care va fi oficializata miercuri, 24 iulie, in cadrul unui “mic dejun” a sefului Android — Sundar Pinchai cu presa de peste ocean.

Intre timp angajatii companiei Google si-au dat in petic ieri, publicand pe site-ul Google Android Developer pentru o scurta perioada de timp, informatiile despre noua actualizare Android.

Un fan al sistemului Android a reusit pe perioada cat a fost listata noua versiune pe site, sa faca o captura de ecran care ne ofera detalii despre ceea ce va aduce nou versiunea Android 4.3 Jellybean.

Conform acestei capturi de ecran Android 4.3 va aduce o noua aplicatie pentru camera foto (mai multe functii), imbunatatiri ale conexiunilor Bluetooth si WiFi, ceea ce inseamna ca vom beneficia de o autonomie mai buna a bateriei si o noua varianta de tastare pe terminalele cu Android.

Asteptam cu nerabdare evenimentul de pe data de 24 iulie. Primii utilizatori de Android care se vor bucura de noua actualizare, sunt cei care detin dispozitive Google Nexus (mai putin cei care detin Nexus One sau Nexus S).

sursa

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *