Moto X un smartphone cu “sticla magica,” carcasa din aluminiu laminat si o camera foto impresionanta

Moto X in primele imagini de presa

Mai sunt aproximativ 3 zile pana la lansarea smartphone-ului de top Moto X al companiei americane Motorola, detinuta de Google Inc. Motorola Mobility nu a mai lansat nimic  de mai bine de 6 luni de zile, cel putin pana de curand, cand au lansat noua gama Motorola Droid: Ultra, Maxx, Mini.

Recent noul model de varf a fost surprins in mainile sefului Google si, cu toate ca Moto X nu impresioneaza la capitolul hardware (specificatii tehnice), totusi, telefonul va avea o serie de caracteristici interesante, conform unor surse apropiate companiei.

Telefonul va veni cu un ecran, pe care compania il promoveaza ca “Moto Magic Glass,”iar carcasa, conform rapoartelor din presa de peste ocean, este realizata dintr-un aluminiu laminat. Nici camera foto nu va fi de lepadat, se pare ca tehnologia ClearPixel implementata in noua camera de 10MP, va reusi sa fotografieze mai bine ca si camera UltraPixel de pe HTC One si, cel putin la fel de bine ca si camera foto de pe Galaxy S4.

In plus, ieri a aparut pe retelele de socializare o fotografie a domnului Guy Kawasaki de la o petrecere privata, in care se poate zari un telefon Moto X de culoare verde (lime / menta)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *