Tastaturile de gaming Logitech G19s si Logitech G510s de luna aceasta si in Romania

Logitech G510s_3

In luna martie a acestui an, Logitech anunta noua gama de periferice din seria G, ce include o serie de mousei, tastaturi si casti de gaming. O parte dintre aceste periferice sunt deja disponibile inca de luna trecuta pe piata romaneasca, este vorba despre mousii Logitech G400s si Logitech G100s. Incepand de luna aceasta devin disponibile si tastaturile de gaming Logitech G19s si Logitech G510s.

Logitech G19s Gaming Keyboard

Logitech G19s Gaming Keyboard oferă un flux constant de informații importante pe un LCD GamePanel integrat, ajustabil. Având la dispoziție iluminare color customizabilă, poți alege din 16 milioane de nuanțe și poți desemna o culoare specifică fiecărui profil și mod de profiluri în același joc. Tastatura dispune de asemenea de materiale avansate durabile, pentru confort. Un înveliș hidrofob ce acoperă marginea pe care se odihnește palma face ca mâna să nu devină lipicoasă, în timp ce învelișul dublu UV oferă tastelor mai multă rezistență în timp. Cu ajutorul Logitech Gaming Software, poți configura 12 taste G programabile cu până la 36 de funcții diferite de-a lungul a trei moduri diferite cu trei macro-uri pe tastă. Două porturi High-Speed USB 2.0 îți permit transfer de date de la și către alte dispozitive, precum MP3 player sau driver flash, în timp ce poți încărca dispozitive cu baterii. Tastatura include de asemenea anti-ghosting pentru 26 de taste așa că poți realiza acțiuni complexe fără interferențe.

Logitech G19s

Logitech G510s Gaming Keyboard

Pentru a realiza acțiuni complexe într-un mod cât mai simplu, Logitech G510s Gaming Keyboard oferă 18 taste G programabile, care îți permit să configurezi până la 54 de funcții diferite de-a lungul a trei moduri diferite, cu trei macro-uri pe tastă. Tastatura dispune de un ecran LCD GamePanel pe care poți urmări informații în timp real în joc, informații de sistem, poți comunica prin VoIP și nu în ultimul rând, poți dezvolta sau adăuga aplicații care să funcționeze cu GamePanel.

Tastaturile au un preț recomandat de 919 Lei, modelul Logitech G19s si 549 Lei, modelul Logitech G510s Gaming Keyboard.

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *