HTC Desire 500 un telefon accesibil (camera 8MP, procesor quad)

HTC Desire 500

HTC anunta lansarea noului telefon de nivel mediu HTC Desire 500 ce va fi disponibil in Romania incepand de luna aceasta.

HTC Desire 500 masoara 9,9 mm grosime, cantareste doar 123 de grame, are un ecran de 4,3 inch WVGA, dispune de un procesor quad-core Snapdragon 200 de 1.2GHz, 1GB de RAM, 4GB memorie interna ce poate fi extinsa pana la 64GB printr-un slot microSD. Are o camera foto de 8 megapixeli pe spate, ce permite inregistrearea de clipuri video la o rezolutie 720p HD si o baterie de 1800 mAh.

Telefonul este dual SIM, beneficiaza de 2G/3G, transfer de date NFC, conectivitate WiFi, GPS / GLONASS, Bluetooth, HTC BlinkFeed si Video Highlights (functie ce creeaza montaje video de 30 de secunde utilizand imaginile din galerii). HTC Desire 500 e proiectat pentru cei ce au nevoie de o experienta mobila superioara la un pret accesibil.

“Gama Desire a devenit renumita pentru ca a adus constant o experienta mobila premium pentru toate tipurile de public. Desire 500 e un produs pentru persoane aflate mereu in miscare, permite multitasking, live streaming de informatii interesante si integreaza o camera excelenta, ce pastreaza vii toate momentele esentiale ale vietii fiecaruia.”

htc desire 500 negru

HTC Desire 500 va fi disponibil din luna august in variantele negru (Lacquer Black) si albastru (Glacier Blue), ce ofera un aspect elegant si sofisticat

Pentru alte detalii tehnice va rugam sa accesati comunicatul de presa atasat acestui articol.

 

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *