SmartphonesStiriTablete

Asus Franta dezvaluie denumirile unor noi dispozitive – Padfone Mini, MeMO Pad HD 8 si MeMOFone HD 5

asus-meeting-france

In aceasta dimineata angajatii Asus Franta au asistat la o sedinta de „product briefing,” (informare produse), in cadrul careia acestia au fost pusi in tema cu viitoarele produse Asus din gama Transformer, PadFone, MemO Pad, si Nexus. In timpul prezentarii au fost afisate cateva slide-uri care dezvaluie cateva denumiri: Padfone Mini, MeMO Pad HD 8 si MeMOFone HD 5, despre care nu se stia nimic pana in prezent.

Conform acestor slide-uri Asus pregateste un nou dispozitiv hibrid Asus PadFone Mini, o tableta Asus MeMO Pad HD 8 si un Asus MeMOFone HD 5 care probabil va avea ca tinta segmentul phablet.

Din pacate aceste slide-uri nu ne ofera detalii tehnice despre aceste produse, dar banuim ca vor fi echipate cu chipset-uri Qualcomm, MediaTek sau Intel, deoarece am asistat recent, in cadrul Computex 2013, la lansarea unor dispozitive ca Asus MeMO Pad HD7, Asus MeMO Pad FHD, Asus FonePad HD 7 si Asus FonePad Note HD 6 echipate cu chipset-uri fabricate de o parte din producatorii mai sus mentionati.

asus-france-meeting-slide

Aceste dispozitive dezxvaluite astazi ar putea debuta in prima saptamana a lunii septembrie la targul international de electronice – IFA 2013, de la Berlin.

via Pocketdroid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!