AccesoriiPC DesktopStiri

Logitech anunta tastatura Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 cu touchpad integrat

Logitech_TK820_Lifestyle

Logitech, unul din leaderii de piata in materie de accesorii PC Desktop si gaming, isi extinde portofoliul prin lansarea tastaturii wireless (fara cablu) cu touchpad integrat – Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820.

“Am creat Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 pentru a aduce laolalta tot ce iti doresti cand vine vorba de control si navigare pe PC-ul tau,“ a precizat Charlotte Johs, vice presedinte global de dezvoltare de brand si portofoliu pentru accesorii de PC in cadrul Logitech. “Aceasta tastatura ofera o cale noua de a naviga, permitandu-ti sa tastezi, sa atingi si sa faci swipe cu un singur dispozitiv.”

Aceasta tastatura ultra-slim, beneficiaza de un sistem de taste Logitech PerfectStroke care distribuie presiunea de tastare in mod egal pe suprafata tastelor, atfel incat fiecare apasare este silentioasa si placuta la atingere, chiar si atunci cand apesi doar partea superioara a tastei. Tastele de tip incurve dispun de margini rotunjite pentru ca degetele sa alunece pe tastatura, in asa fel incat tastarea sa fie cat mai fluida si mai placuta.

Logitech_TK820_

Tastatura Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 va fi disponibila in Europa incepand cu luna septembrie a acestui an, la un pret recomandat de 100 Euro.

Logitech_TK820_BTY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!