Tableta Nokia Vanquish cu Windows RT surprinsa in doua fotografii

nokia vanquish

Nokia este recunoscuta si apreciata la nivel mondial pentru telefoanele sale mobile, dar in special, pentru gama sa de smartphone-uri Nokia Lumia. De aproximativ un an de zile se vorbeste despre debutul finlandezilor  pe segmentul tabletelor insa, pana in prezent compania nu a lansat nici un astfel de dispozitiv.

Totusi, o noua serie de fotografii publicate la finele saptamanii trecute sugereaza, ca cel putin o tableta Nokia exista. Ca este doar un prototip testat de companie sau un produs final, acest lucru nu poate fi confirmat cu exacticate. Tot ceea ce stim, e ca aceasta tableta Nokia cu Windows RT, pe care o vedem in imagini,  poarta numele de cod Vanquish si a fost testata pe reteaua 4G a operatorului american Verizon Wireless.

Zvonuri referitoare la aceasta tableta Nokia Vanquish, sugereaza ca tableta ar putea avea un ecran de 10 inch cu o rezolutie Full HD (1920×1080), tehnologie 4G LTE, un procesor quad-core de 2.3GHz Snapdragon 800, 2GB de RAM, 32GB memorie interna, un port USB 3.0 si unul micro HDMI.

Nu detinem nici o informatie care sa confirme o data de lansare sau daca tableta din imagini este un produs final ar urma sa fie comercializat intr-un viitor apropiat, dar vom reveni cu detalii atunci cand le vom avea.

nokia-vaquish-tableta-windows-rt

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *