Concept Nokia Lumia Phablet cu ecran de 8.0″, tastatura QWERTY, detector amprente si stylus

Atunci cand imaginatia fanilor depaseste pe cea a producatorului, ies tot felul de concepte de design, cum este si cel de fata al unui dispozitiv Nokia Lumia de tip phablet cu un ecran cu diagoanala de 8 inch, tastatura QWERTY ascunsa sub ecran si un stylus.

Creatorul acestui concept — Edgar Mkrtchyan si-a imaginat un terminal realizat din material plastic (polycarbonat) cu un ecran de 8 inch sub care sta ascaunsa o tastatura QWERTY impartita in doua, asemanatoare cu Microsoft Surface Keyboard Type Cover si detector de amprenta.

Acest concept phablet Nokia Lumia (care e mai mult o tableta daca tinem cont de dimensiunea ecranului si de faptul ca nu ruleaza Windows Phone = suport GSM) dispune in viziunea designer-ului, de o camera foto de 13MP Pureview, o baterie imensa de 6000 mAh, doua porturi microUSB (unul pentru incarcarea bateriei si/sau transfer de date, iar al doilea pentru conectarea de accesorii sau stick-uri USB). Dispozitivul ruleaza Windows 8.1 si poate fi urmarit in clipul urmator.

V-ati dori ca Nokia sa lanseze un astfel de dispozitiv?

httpvh://youtu.be/1U65Wv23WTQ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x