SmartphonesStiriTablete

Alcatel One Touch Idol S si Idol mini, doua telefoane subtiri cu Android Jellybean

Alcatel One Touch Idol S si Idol mini

Alcatel este cunoscut ca un producator de telefoane entry-level (accesibile), totusi, acest lucru pare sa se schimbe incet, incet, deoarece producatorul francez cauta sa intre si pe segmentul high-end (de varf) in aceasta toamna prin lansarea Alcatel One Touch Scribe Pro, in cadrul IFA 2013. Dar pana atunci Alcatel a lansat la finalul acestei saptamani Alcatel One Touch Idol S si Idol mini, doua telefoane cu o silueta slim si specificatii mid si entry level, inclusiv tableta Alcalte One Touch Evo 8 HD cu suport 4G LTE.

Alcatel One Touch Idol S este un smartphone dotat cu un ecran 720p HD IPS de 4.7 inch, masoara doar 7.4 mm grosime, are un procesor dual-core de 1.2GHz, 1GB de RAM, 8GB memorie interna (microSD slot inclus), WiFi, GPS, Bluetooth, camera foto de 8 megapixeli si Android 4.2 Jelly Bean.

idol-mini-web-intro-07-20130815080936

Alcatel One Touch Idol mini este un smartphone foarte accesibil ce dispune de un ecran de 4.3 inch (854×480), cantareste 96 de grame, 8GB memorie interna, 512MB RAM si o camera foto de 5 megapixeli.

In timp ce tableta Alcatel One Touch Evo 8 HD are un procesor dual-core de 1.6Ghz (ARM Cortex), 4GB memorie interna si un microSD slot pana la 64Gb.

Toate cele trei dispozitive vor fi demonstrate in cadrul targului international IFA 2013. Preturile vor fi anuntate ceva mai tarziu.

alcatelevo8hd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!