HTC One primeste actualizare Android 4.3 la sfarsitul acestei luni, spune seful HTC SUA

Lansat pe piata in luna februarie cu versiunea de Android 4.1.2 (in prezent ruleaza Android 4.2.2), smartphone-ul HTC One va primi o actualizare la Android 4.3 pana la finele acestei luni, conform sefului HTC SUA.

Aceasta actualizare va fi distribuita simultan atat in Statele Unite, cat si in Europa catre posesorii de terminale HTC One. In cazul in care acest upgrade nu va intarzia, producatorul taiwanez HTC este pentru prima data primul la distribuirea de actualizari, luandu-le fata celor de la Samsung, care au anuntat ca upgrade-ul la Android 4.3 pentru Galaxy S4 si Galaxy S III va sosi abia in luna octombrie, in timp ce Sony nu a anuntat nimic referitor la o actualizare pentru gama Xperia Z lansata in 2103 (Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Ultra Z, Xperia Tablet Z).

HTC One Mini este si el pe lista de upgrade la versiunea de Android 4.3, dar probabil ca HTC va porni distribuirea firmware-ului, abia dupa ce finalizeaza cu HTC One (probabil dupa jumatatea lunii octombrie).

Noul software ar trebui sa aduca noua interfata (UI) versiunea HTC Sense 5.5 pe HTC One, multitudinea de icoane Quick Settings in bara de notificari, precum si o serie de imbunatatiri si optimizari ale sistemului de operare.

Update: Distribuirea actualizarii pentru HTC One, va incepe spre sfarsitul acestei luni, dupa lansarea phablet-ului cu scaner pentru detectarea amprentei — HTC One Max, care va veni direct cu Android 4.3 si interfata HTC Sense 5.5 UI.

Vom reveni cu alte detalii, atunci cand HTC va anunta inceperea distribuiri noului firmware.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.