Samsung anunta aspiratorul Motion Sync SC20F70, care ofera un mod inteligent de curatare

Samsung Electronics a anuntat lansarea aspiratorului Motion Sync SC20F70 pe piata din Europa, ce ofera un mod inteligent de curatare si o putere de aspiratie superioara.

Samsung Motion Sync SC20F70 a fost creat pentru a oferi cel mai inalt grad de confort, sistemul revolutionar MotionSync DesignTM al modelului SC20F70 face ca acest aspirator sa fie cel mai stabil de pe piata, in timp ce tehnologia sa inovatoare CycloneForce Multi mentine o mare putere de aspirare pentru o performanta maxima la curatare.

„Ca în cazul tuturor electrocasnicelor Samsung, prioritatea noastră este de a revoluționa și de a îmbunătăți produsele în funcție de nevoile specifice ale consumatorilor noștri și de stilul lor de viață”, a declarat Boo-Keun Yoon, Președinte & CEO al Electronics Consumer Business la Samsung Electronics. „Ne concentrăm pe proiectarea unor produse electrocasnice care să țină pasul cu evoluția stiulului de viață al utilizatorilor și suntem mândri să spunem că am reușit acest lucru cu aspiratorul Motion Sync, care poate cu ușurință și fără efort să țină pasul chiar și cu cele mai ocupate familii.”

Samsung Electronics nu a oferit deocamdata detalii despre data cand va fi comercializat sau pretul lui.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.