HTC One S ar putea primi o actualizare oficiala Android 4.2.2 cu HTC Sense 5

Cand HTC a anuntat lista cu telefoanele care vor primi actualizare la Android 4.2.2 in 2013, smartphone-ul HTC One S nu se afla pe aceasta lista, deoarece producatorul taiwanez a considerat ca partea hardware nu face fata unui upgrade. HTC One S este disponbil in doua variante: modelul Z520e care a fost comercializat in Europa si America cu procesor Snapdragon S4 dual-core si un model ceva mai slab pe piata din Asia, cu procesor Snapdragon S3.

Posesorii de HTC One S stiau ca telefonul lor (Z520e) poate rula fara nici un fel de problema aceasta versiune, motiv pentru care lumea a facut “scandal,” ba chiar au lansat o petitie prin care au incercat sa convinga producatorul de acest lucru.

Se pare ca intr-un final HTC a cedat, in urmatoarele doua saptamani, conform unei surse apropiate HTC Franta, posesorii de telefoane HTC One S Z520e vor primi o actualizare oficiala Android 4.2.2, care va aduce HTC Sense 5.0 UI, inclusiv HTC Blinkfeed. Nu stim daca funcita HTC Zoe pentru camera foto va fi inclusa in aceasta actualizare.

Vom incerca sa aflam mai multe informatii de la HTC sau HTC Romania in perioada imediat urmatoare.

Intre timp daca aveti acest model de smartphone si va pricepeti la instalari de ROM-uri customizate… un utilizator de pe forumul XDA a publicat un ROM denumit MAXIMUS HD (build 4.06.401.1) care aduce Android 4.2.2 cu HTC Sense 5.0 UI. ROM-ul este zipaligned si deodexed si il puteti descarca daca accesati link-ul sursa al acestui articol.

Nota: Nimeni nu va putea fi tinut responsabil pentru ceea ce faceti cu telefonul vostru, in cazul in care reusiti sa il brick-uiti.  

sursa | via

4 Comentarii

 1. Kitty

  September 15, 2013 at 3:35 pm

  Could you tell me what about one s z560e?

 2. Crysty

  September 15, 2013 at 11:32 pm

  Detin si eu un htc one s varianta 1.5…credeti ca ii 2 saptamani pot face update la android 4.2.2 sense 5…

 3. Florin Popovici

  September 16, 2013 at 2:06 am

  Kitty Z560e likely to get Android 4.2.2 soon ..Crysty daca sursa acestei stiri detine informatia corecta, atunci ar trebui sa fie distribuit update-ul cat de curand pt versiunea liber de retea.. modelele cumparate de la operator, probabil ca mai tarziu.. deoarece acestia deobicei trebuie sa verifice actualizarea, iar apoi sa o aprobe pentru distribuire ..lucru ce mai mult ca sigur va intarzia distribuirea cel putin cu o luna.

  Dar mai bine sa asteptam anuntul oficial din partea HTC referitor la acest update intai. HTC la amanat de vreo doua ori pana acum. Sa speram ca de data asta nu se va intampla la fel.

 4. Crysty

  September 16, 2013 at 8:14 am

  Si daca instalez softul acesta maximus hd o sa mearga toate functile…si ii copie dupa softul original sau piraterie

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *