SmartphonesStiri

Imagini de presa cu Nokia Lumia 929 si Asha 500 scurse online

Nokia Asha 500

In luna mai Nokia anunta modelul de telefon Nokia Asha 500, un terminal cu carcasa din plastic, camera foto de 3.2MP, ce e disponibil in doua variante single si dual SIM. O noua imagine de presa ne dezvaluie un telefon similar cu Asha 501, care conform sursei va purta denumirea Nokia Asha 500.

Telefon are un aspect ceva mai elegant fata de modelul lansat in luna mai, carcasa este construita din polycarbonat si are o camera foto fara LED flash, care pare a fi aceiasi de pe modelul Asha 501. In plus, aceasta imagine ne sugereaza si faptul ca, aplicatia WhatsApp va fi disponibila in curand pentru aceste doua terminale Nokia Asha.

Nokia Lumia 929

O alta imagine de presa scursa online de aceiasi sursa @evleaks, ne dezvaluie un smartphoneun Nokia Lumia 929 care ruleaza o versiune Windows Phone 8 GDR3 cu acele 3 coloane de Tiles-uri (dale) si, se pare ca, va fi lansat in Statele Unite prin operatorul Verizon Wireless.

La prima vedere am fi tentati sa credem ca este vorba despre phablet-ul Nokia Lumia 1520 (Bandit) cu ecran de 6 inch, dar dupa cum sunt amplasate butoanele de navigare de jos, acest model pare sa aibe un ecran cu o diagonala sub 5 inch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!