Serviciul ‘Android Device Manager’ primeste functia de Lock (blocare) dispozitiv

Android Device Manager

Anuntat in urma cu aproximativ doua luni de zile, Android Device Manager era disponibil doar in anumite regiuni de pe glob si cu functii care nu includeau posibilitatea de a bloca telefonul / tableta, pentru ca mai apoi sa fie deblocat; asta doar in cazul in care dispozitivul este recuperat.

Incepand de astazi, cu ajutorul serviciului Android Device Manager utilizatorii de tablete si telefoane cu Android 2.2 sau o versiune mai noua, isi vor putea gasi dispozitivele prin intermediul acestui serviciu pe Google Maps, vor putea seta telefonul sa sune la volum maxim chiar daca este dat de ‘hot’ la minim (silent), puteti sterge tot continutul lui sau a patra varianta disponibila incepand de astazi, puteti bloca dispozitivul si apoi debloca cu ajutorul unui cod secret, bineinteles, daca reusiti sa il recuperati dupa ce a fost furat sau pierdut. Toate aceste patru optiuni le puteti utiliza remotely (de la distanta), daca aveti un cont de Gmail/Google.

Pentru activarea functiei Lock (blocare), necesita accesarea icoanei Google Settings din sertarul de aplicatii al telefonului sau al tabletei (acea icoana verde).

6 Comentarii

 1. Bogdan

  27/09/2013 at 12:48

  ce nu inteleg eu e ce-l opreste pe hot sa dezactiveze Android Device Manager imediat ce mi-a furat telefonul? nu pot sa inteleg de ce nu cer parola google atunci cand intri in el…

  • Florin Popovici

   27/09/2013 at 13:20

   nu-l opreste nimic.. din pacate.. dar, totusi, e ceva decat nimic.. poate nu e asa inteligent hotul :)

 2. Carmen CRISTOCEA

  15/12/2016 at 15:36

  Buna ziua, am folosit dispozitivul de blocare, am pus o parola , apoi am gasit telefonul(persoana care l-a gasit l-a returnat) , dar nu-mi primeste parola ;
  am incercat in fel si chip, nu merge : HTC one M9

  • Florin Popovici

   15/12/2016 at 19:23

   Incercati sa intrati in contul Android Device Manager si resetati parola din nou

 3. Carmen CRISTOCEA

  16/12/2016 at 10:31

  Pai asta e, nu pot sa intru in telefon direct, o sa incerc la Orange , sa vad daca ei pot face ceva.De pe calculator ma lasa doar sa fac sa sune telefonul sau sa sterg continutul .

 4. corina

  16/01/2017 at 22:25

  Copii au folosit dispozitivul de blocare, dar nu stiu parola, acum nu pot debloca tableta? cum as putea sa o fac

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *