A.I. Watch un smartwatch cu experienta full Android

A.I. Watch

Piata de smartwatch (ceasuri inteligente) incepe sa prinda contur dupa lansarea i’m Watch din urma cu aproape doi ani de zile, urmata apoi de Sony Smartwatch si Sony Smartwatch 2, iar mai recent Samsung Galaxy Gear. Pe langa ceasurile inteligente deja prezente pe piata, s-au auzit zvonuri care sugereaza intrarea unor companii ca Apple (iWatch), Microsoft si chiar LG (G Watch) pe acest segment de piata in urmatorul an.

A.I. Watch este un nou proiect de smartwatch, dar care, spre deosebire de restul pietei, aduce o experienta full Android la fel ca pe orice smartphone 3G. A.I. Watch dispune de un procesor dual-core de 1.2GHz, 512MB RAM, 4GB memorie interna, o baterie de 500 mAh, si chiar si o camera foto de 5 megapixeli.

Acest ceas ruleaza versiunea de Android 4.0.4 si ofera acces la Google Play store, posibilitatea de a interactiona cu A,I. Watch prin comenzi vocale (S Voice), posibilitatea de a primi si efectua apeluri telefonice direct de pe ceas si multe alte lucruri interesante.

Deocamdata, creatorii acestui ceas incearca sa stranga suma de $100.000 pe Indigogo, iar daca vor reusi acest lucru, in viitorul apropiat vom putea apele pe oricine direct de pe un A.I. Watch, datorita dotarii sale cu slot SIM.

A.I. Watch ar putea fi comercializat din 2014 la pretul de $280 de dolari.

http://www.youtube.com/watch?v=h5xVUg7e1F4

http://www.youtube.com/watch?v=dHcxrTiEqKw

sursa

3 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *