Vodafone Romania lanseaza pachetele Cartela Internet Vodafone

Astazi, operatorul Vodafone a introdus in oferta sa, pachetele Cartela Internet Vodafone ce includ un SIM cu trafic de date inclus si la alegere unul din cele doua: o tableta Vodafone Smart Tab III 7 (produsa de Lenovo) sau un hotspot mobil (MiFi). Pachetele ce includ modemul USB permit viteze sporite, de pana la 21,6 Mbps.

Tableta Vodafone Smart Tab III 7 este disponibila, alaturi de Cartela Internet Vodafone, intr-un pachet special, la un pret de 219 Euro (TVA inclus). Pe langa cei 2GB de trafic de date cu 30 de zile de valabilitate, pachetul include si acces gratuit, timp de trei luni, la TV by Vodafone, prin aplicatia Seenow.

Utilizatorii care doresc sa conecteze laptop-ul, tableta, smartphone-ul sau consola de jocuri la internet vor putea opta din 4 octombrie, in premiera, pentru un pachet ce include un hotspot mobil (MiFi), la care se pot conecta 5 terminale simultan, pentru 49 Euro (TVA inclus). SIM-ul are acelasi credit initial, de 1 Euro, cu acces la optiunea automata de 150 MB trafic de date si posibilitati de reincarcare.

Tot din data de 4 octombrie, pentru 29 Euro (TVA inclus), utilizatorii primesc in pachet, un modem USB ce permite o navigare online la o viteza sporita, de pana la 21,6 Mbps. SIM-ul are un credit initial de 1 Euro, iar la prima sesiune de conectare se activeaza automat o optiune ce include 150 MB trafic. Utilizatorii pot opta fie pentru optiunea automata, fie pentru o incarcare cu credit, ce ofera acces la alte optiuni, cu mai mult trafic de date inclus. La reincarcarea la achizitie, utilizatorii beneficiaza de pana la 15 GB trafic de date inclus, cu o valabilitate de 30 de zile.

Mai mult, clientii Cartelei Internet Vodafone ce au deja un laptop sau o tableta isi pot achizitiona din intreaga retea Vodafone sau din orice magazin partener versiunea ce include doar SIM-ul de date. Acestia pot alege versiunea de 1 Euro, iar la prima sesiune de conectare se activeaza automat optiunea ce include 150 MB trafic.

De asemenea, utilizatorii pot alege, exclusive in magazinul online Vodafone, versiunea Cartelei Internet Vodafone ce include 5 Euro trafic initial, iar la prima sesiunie de conectare se activeaza o optiune cu trafic de 1,5 GB (500 MB oricand si 1GB intre orele 00:00 si 07:00). Utilizatorii pot opta pentru reincarcare, ce aduce, alaturi de cei 5 Euro credit initiali, acces la extraoptiuni superioare, cu mai mult trafic inclus.

Cartela Internet Vodafone ofera clientilor acces instant la Internet de pe laptop sau PC, cu ajutorul unui modem USB, sau direct printr-un SIM dedicat, la viteze de pana la 21,6 Mbps, pe baza de cartela reincarcabila, iar clientii beneficiaza de o experienta de utilizare usoara si intuitiva. Cartela Internet Vodafone poate fi incarcata in intreaga retea Vodafone sau in orice magazin partener.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *