AndroidSOFTWAREStiri

Android 4.3 pentru Galaxy S III, Galaxy S4 si Galaxy Note II ar putea fi distribuit pana la finele anului

E arhi-cunoscuta problema actualizarilor de software in lumea mobile, in special pe segmentul Android, unde nici cei mai mari producatori cum sunt Samsung sau HTC, nu reusesc sa distribuie in timp util aceste actualizari de soft. Si, aici nu vorbim doar de telefoanele ieftine, ci vorbim de terminalele care reprezinta varful de gama al fiecarui producator.

Daca posesorii de terminale Google Nexus se bucura, inca de la sfarsitul lui iulie de cea mai noua versiune de Android 4.3, posesorii de Galaxy S4, Galaxy Note II, Galaxy S 3 mai trebuie sa astepte pana spre finalul acestui an. Mai rau e ca unele din aceste modele nu au nici macar versiunea Android 4.2.2 (JellyBean).

In Romania, situatia e si mai rea, si asta, pentru ca atat producatorii, cat si operatorii de telefonie mobila, nu sunt interesati sa informeze clientii despre aceste actualizari. Nici macar noi cei din presa nu primim astfel de informatii pentru a le pune la dispozitia cititorilor.

program-actualizari-soft

In sfarsit, avem informatii, dar din exterior, de la operatorul de telefonie mobila din Franta – SFR (fost Vodafone, in prezent detinut de Vivendi) care au anuntat un program aproximativ, cand aceste actualizari ar trebui sa fie distribuite pentru clientii sai.

Conform acestui program publicat la ei pe site, posesorii de Samsung Galaxy S4 si HTC One ar trebui sa primeasca acest upgrade la Android 4.3 pana la finele lui octombrie, in timp ce posesorii de Galaxy S III si Galaxy Note II (3G si 4G) sunt programati pentru luna noiembrie – decembrie.

Suntem curiosi sa vedem cand, sau daca vor anunta ceva operatorii si producatorii din Romania, legat de aceste actualizari la Android 4.3 JellyBean, nu de alta, dar in curand Google va lansa Android 4.4 (KitKat).

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!