Nexus 5 surprins din nou in cateva fotografii ruland Android 4.4?

nexus 5

O noua serie de fotografii care surprind un model de telefon Google Nexus 5 cu sistemul de operare Android 4.4, au fost publicate la sfarsitul acestei saptamani pe internet din Italia.

Noile imagini ne ofera un scurt preview inainte de lansarea oficiala a noului smartphone Nexus 5 cu noua versiune de Android 4.4 KitKat. Bineinteles ca, Google ar putea modifica unele lucruri pana la lansarea oficiala de la jumatatea acestei luni.

Lockscreen-ul primeste cateva modificari, din ce se vede pe aceste poze fata de ceea ce avem in prezent pe versiunea Android 4.3. O alta modificare o reprezinta icoanele de pe home screen. Intr-una din fotografii se observa cateva icoane usor diferite, iar in meniul Settings (Setari), observam sectiunea Tap & Pay are probabil ca integreaza mai eficient functiile Google Wallet (plati) in sistemul de operare, apoi la sectiunea Location Mode, vedem o alta functie noua High Accuraccy (locatie GPS/WiFi) si o alta modificare o descoperim in animatia de boot, atunci cand pornim telefonul (vezi galeria foto).

Suntem la doar cateva zile distanta de debutul oficial al noului model Google Nexus 5 si a sistemului Android 4.4, asta, daca zvonurile despre lansare se vor confirma pentru data de 15 octombrie. 

sursa

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *