StiriTablete

Tableta Nokia Lumia 2520 pe verde si galben in noi imagini de presa

tableta Nokia Lumia 2520

Va spuneam ca la sfarsitul acestei saptamani au aparut pe internet doua imagini de presa care ne aratau design-ul primei tablete Nokia Lumia 2520. Astazi, alte cateva asemenea imagini au fost date publicitatii prin reteaua de socializare Twitter de o noua sursa, care ne arata aceiasi tableta cu un design similar gamei de smartphone-uri Nokia Lumia, de la care imprumuta, chiar si multitudinea de culori vii.

Noile imagini ne arata tableta Nokia Lumia 2520 pe culoarea verde si galbena, ceea ce ne face sa credem ca Nokia va lansa prima tableta intr-o gama cromatica destul de variata. Pana in prezent avem patru variante: pe rosu, galben, verde si turcoaz si ne asteptam sa vedem o varianta de culoare alba si chiar pe negru.

Din punct de vedere hardware, tableta Nokia Lumia 2520 ar putea beneficia de cel mai nou procesor quad-core de 2.2GHz de la Qualcomm, este vorba despre Snapdragon 800, 2GB de RAM, un ecran de 10.1-inch cu rezolutie Full HD (1920×1080), o camera foto de 6.7MP pe spate si sistemul de operare Windows 8.

Prima tableta sub brandul Nokia ar putea debuta la evenimentul Nokia World de pe 22 octombrie,ce va avea loc la Abu Dhabi. Producatorul finlandez ar putea lansa cel putin 7 dispozitive noi in urmatoarele 6 luni de zile.

sursa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!