HTC One Max oficializat

HTC One Max

HTC s-a decis pana la urma sa oficializaze phablet-ul HTC One Max dupa numeroasele scurgeri in presa de specialitate. HTC One Max are un ecran cu diagonala de 5.9-inch Full HD, scaner pentru amprente si sistemul de operare Android 4.3 cu HTC Sense 5.5 UI. Acesta este primul dispozitiv mobil (nu punem la socoteala tabletele HTC Flyer si HTC Jetstream) al producatorului, ce sare de bariera de 5-inch.

HTC One Max este dotat cu un procesor quad-core Snapdragon 600 de 1.7GHz (acelasi de pe HTC One), 2GB de RAM, 16GB / 32GB spatiu stocare, dual speakere HTC Boomsound frontale, camera foto UltraPixel si o baterie de 3300 mAh.

Scaneru de amprenta de pe spate, amplasat imediat sub camera UltraPixel, permite deblocarea telefonului sau lansarea aplicatiilor favorite. In plus, acest scanner permite inregistrarea in memorie pana la trei amprente diferite.

HTC One Max va fi disponibil la sfarsitul acestei saptamani in Marea Britanie, urmand a fi disponibil treptat si pe restul continentului. HTC nu a dezvaluit deocamdata pretul phablet-ului.

httpvh://youtu.be/X3nccIJ7L_o

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.