LG G2 de saptamana aceasta in oferta Orange

LG G2

De saptamana aceasta Orange a introdus in portofoliul sau de smartphone-uri 4G, noul model LG G2 recomandat de operator impreuna cu abonamentul Pantera 44, la pretul de 165 euro.

Prin acest abonamnet clientii vor beneficia de toate functiile telefonului. Abonamentul contine 3GB trafi de date (internet pe mobil) la viteze 3G sau 4G, minute si SMS-uri nelimitate in retea, SMS-uri nationale nelimitate, 10 GB bonus spatiu de stocare in Orange Cloud, precum si minute nationale si internationale nelimitate catre retele fixe. Ca bonus clientii care aleg acest tip de abonament vor primi acces la aplicatiile Orange, precum cea de antivirus, pentru a-si proteja telefonul impotriva virusilor, sau Orange TV Go, prin care pot urmari filmele si emisiunile preferate, cat si asigurare pentru telefon si de serviciul Back-up Kit inclus.

Cei ce vor comanda telefonul LG G2 din magazinul online, vor primi gratuit o imprimanta de buzunar LG Pocket Photo, in limita stocului disponibil. Comenzile online prezinta avantaje suplimentare: punctele Orange Thank You sunt cu 50% mai valoroase, plasarea comenzii se poate face la orice ora, iar livrarea se realizeaza in termen de maximum 48 de ore, oriunde in tara.

Telefonul LG G2 poate fi achizitiona la prelungirea de contract sau la abonament nou la pretul de 118 Euro si la liber la 508 Euro.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.