Galaxy Gear primeste compatibilitate cu Galaxy S4, Galaxy S III si Galaxy Note II

galaxy gear

 La evenimentul Samsung Mobile Unpacked 2013 – Episodul 2 de pe data de 4 septembrie, inainte de IFA 2013, producatorul sud coreean lansa primul sau smartwatch Samsung Galaxy Gear si noua generatie de Galaxy Note, ceasul fiind compatibil doar cu phabletul Samsung Galaxy Note 3 frustrand o mare parte din clientii companiei, detinatori de terminale gama Galaxy.

Astazi, Samsung Electronics a anuntat distribuirea unei actualizari care aduce compatibilitate pentru posesorii de Galaxy Gear cu telefoanele Galaxy S4, Galaxy S III si Galaxy Note II, urmand ca pana la finele acestei luni sa ofere compatibilitate pentru inca cateva dispozitive: Samsung Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Active, Galaxy Mega 5.8, Galaxy Mega 6.3 si Galaxy S4 Zoom.

In acelasi timp Samsung lucreaza la optimizarea actualizarii Android 4.3 pentru modelele de varf din gama Galaxy — Galaxy S III, Galaxy Note II si Galaxy S4. Posesorii modelului flagship in varianta LTE din Germania bucurandu-se deja de noul firmware, restul europenilor sunt inca in stand by.

sursa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x