E-boda Impresspeed E350, o tableta de 7 inch foarte accesibila

E350-alb-negru-fata

La nici 2 saptamani de la lansarea tabletei E-Boda Revo R80, producatorul roman anunta o a doua tableta denumita E-boda Impresspeed E350. Acest model avand specificatii entry-level si un pret mult mai accesibil in comparatie cu celalalt model.

E-boda Impresspeed E350 completeaza portofoliul de tablete de 7 inci al producatorului. Tableta este dotata cu un procesor Dual Core de 1.5 GHz, Rockchip RK3168 Cortex-A9, procesor grafic PowerVR SGX540, memorie RAM de 1GB si ruleaza sistemul de operare Android 4.2 JB.

„Cu acest model de tableta ne adresam utilizatorilor cu nevoi minime de comunicare si un buget limitat. Am cautat dimensiunea potrivita, astfel incat acestia sa poata transporta si manevra tableta cat mai usor, dar, in acelasi timp, sa le asigure toate functiile de comunicare de baza,” declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda. „Impresspeed E350 Dual Core poate fi ideala ca prima tableta a unui utilizator,” a adaugat Alexandru Dragoiu. 

Rezolutia ecranului este de 1024 x 600, are o memorie interna de 8GB care poate fi extinsa cu ajutoru unui slot microSD ce suporta carduri cu o capacitate de pana la 32GB, este echipata cu doua camere foto – una frontala VGA (0.3Mpx) si una pe spate de 2Mpx. In plus, acest model este echipat cu o baterie care are o capacitate de 2800 mAh, conectivitate WiFi si un jack de 3.5mm.

Impresspeed E350 Dual Core este disponibila la pretul recomandat de 399 lei si o puteti achizitiona direct de pe site-ul producatorului.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.