Specificatiile cheie ale telefonului LG G Flex zarite in teste de benchmark?

LG G Flex

Dupa primele imagini si o demonstratie a telefonului in direct la un post de televiziune din Argentina, LG G Flex isi dezvaluie incet, incet si specificatiile tehnice.

Conform aplicatiei AnTuTu, LG G Flex (numar model LG-LS995) este echipat cu un procesor quad-core de 2.3GHz Snapdragon 800 (Qualcomm MSM8974), GPU Adreno 330, are 2GB de RAM, 32GB memorie interna, un ecran cu diagonala de 6 inch si rezolutie 1280×720, o camera foto de 13Mp si ruleaza versiunea de Android 4.2.2 Jellybean (bineinteles, versiunea finala ar putea fi alta, pana la lansarea oficiala).

LG-G-Flex-specificatiiBenchmark-G-Flex

LG G Flex va fi primul smartphone usor curbat pe verticala (in genul Galaxy Nexus), al celui de-al doilea producator sud coreean ca importanta.

Cam acestea ar fi toate informatiile pe care le avem pana la aceasta data. Probabil ca, odata cu apropierea de data lansarii vom afla din ce in ce mai multe informatii despre aceste telefon cu design, sa nu ii spunem unic, ciudat.

Credeti ca aceasta curbura data design-ului telefoanelor este eficienta in vreun fel? Sunteti dispusi sa achizitionati un astfel de smartphone curbat?

2 Comentarii

 1. Bogdan

  October 28, 2013 at 11:27 am

  LG l-a anuntat oficial in cele din urma http://www.lgnewsroom.com/newsroom/contents/63988

  • Florin Popovici

   October 28, 2013 at 1:00 pm

   da, am vazut in inbox (email) comunicatul de presa, insa eram pe drum si nu am apucat sa arunc un ochi peste el.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *