Stive de telefoane Nexus 5 fotografiate in Canada, pretul lui in Europa si alte informatii

Nexus 5

De aseara si pana astazi de dimineata, au aparut cel putin 4-5 stiri care se refera la noul smartphone Nexus 5 ce urmeaza sa fie anuntat de Google dintr-un moment intr-altul. Una dintre aceste stiri ne arata stive de telefoane Nexus 5 pregatite sa fie scoase la vanzare de un magazin de retail din Canada, in timp ce o alta sursa (operatorul Wind, tot din Canada) a publicat pe site-ul sau o pagina de pre-inregistare pentru Nexus 5 care dezvaluie toate specificatiile acestui telefon. Intre timp acea pagina a fost dezactivata.

Pe langa aceste informatii avem si primele fotografii luate cu camera foto a unui presupus telefon Nexus 5, fotografii ce au fost publicate pe reteaua de socializare Google+ (o parte din ele au fost sterse la cererea proprietatrului din motive de intimitate).

O alta stire vine din Olanda, unde un retailer local sustine ca, incepand de maine, 30 octombrie va putea comercializa noul telefon la pretul de 459 de euro pentru modelul de 16GB.

Google e foarte tacut,deocamdata, in timp ce o lume intreaga asteapta cu nerabdare anuntul oficial al telefonului si punerea lui spre comercializare.

Tu vei fi unul/una din cei care il vor achizitiona atunci cand va fi disponibil?

specificatii-nexus5 pagina-inregistrare-wind-nexus-5

fotografie-camera-nexus-5

sursa: Pocketdroid; Phandroid; BelSimpel

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.