iPad Air de maine disponibil in Romania prin Orange si Altex

iPad Air

iPad Air aduce pentru prima oara o noua denumire liniei de tablete Apple, dar si primul procesor pe 64 de biti si alte cateva caracteristici noi, pe care sunt sigur ca le cunoasteti deja, de la lansarea oficiala ce a avut loc saptamana trecuta.

In cadrul evenimentului de saptamana trecuta Apple a anuntat data (noiembrie 1) la care tableta iPad Air va fi oficial scoasa la vanzare simultan in mai multe tari, printre care si Romania.

Astfel, incepand de maine, tableta va fi disponibila in Romania prin lantul de magazine Altex si Media Galaxy, dar si de la operatorul numarul unu, din punct de vedere al clientilor, Orange Romania.

Ipad Air este disponibil in variante WiFi si WiFi+4G, pe Silver (alb / argintiu), respectiv Space Grey (gri inchis / negru) la preturi incepand de la suma de 349 euro impreuna cu abonamentul Colibri Explore 25 pe 2 ani de zile (24 luni) care ofera trafic national nelimitat si are incluse optiunile Happy Night si Cost Control.

Orange Romania ofera spre vanzare iPad Air

In plus, operatorul va pune in curand la dispozitia clientilor sai si modelul iPad Mini cu Retina display, dar si posibilitatea de a asigura noile tablete Apple pentru a preintampina situatiile neplacute, precum accidentele sau furtul. iPad Air poate fi insotit de Asigurarea Basic sau Premium de la Orange.

Pentru cei ce vor achizitiona incepand de maine noua tableta iPad Air, Logitech a lansat o serie de huse Folio, care vor fi disponibile tot din luna noiembrie.

2 Comentarii

  1. Paul Manica

    November 1, 2013 at 12:20 pm

    Cine isi cumpara telefoane si tablete pe abonament e un inconstient. E un calcul simplu. O data ce se face calculul iti dai seama cat nu e de profitabil sa iti iei de la operatori pe abonament. Iei telefonul / tableta la liber de la Quickmobile sau alte magazine de genul. Pe langa asta iti iei o cartela prepay daca esti pe telefon, sau un modem wireless daca esti pe tableta. sunt deja si modemuri wireless portabile, foarte mici, foarte practice.

  2. Ionel Rohneanu

    November 2, 2013 at 7:41 pm

    Paul, tu ai 4000 lei sa dai pe ea la liber? Nu ti-e mai usor sa dai 100lei pe 2 ani de zile? Chiar daca mai pui 500ron in plus. Toti trebuie sa castige!

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *