Orange Yumo si Orange Hiro intra in portofoliul operatorului ca 2 smartphone-uri marca proprie cu Android

intrare magazin orange

La mijlocul acestei saptamani, primul operator ca importanta din Romania, Orange a lansat doua telefoane noi cu Android: Orange Yumo si Orange Hiro, care completeaza gama smartphone-urilor marca proprie.

Orange Romania se lauda cu cresteri ale vanzarilor de smartphone-uri de 101%, insa ce nu va spun, e ca pana nu demult, vindeau telefoane standard si mai putin smartphoneuri pe piata locala, desi, multi clienti isi doreaua un smartphone inca din 2009 / 2010, de aici si aceasta crestere substantiala a vanzarilor.

„Clientii nostri ne comunica foarte clar faptul ca isi doresc cea mai buna experienta atunci cand folosesc un smartphone, dar si ca raportul calitate – pret este tot mai important. Popularitatea telefoanelor Orange pe pietele din Europa ne arata ca oferim smartphone-uri foarte performante si tehnologii de ultima generatie, cum ar fi 4G, la care se adauga un pachet potrivit de servicii si un pret corect“, a declarat Yves Maitre, Vicepreşedinte Executiv Mobile Multimedia and Devices, Orange. „Cu ajutorul modelului Orange Yumo, multi dintre clientii nostri vor putea beneficia in premiera de tehnologia 4G, iar Orange Hiro va oferi o experienta remarcabila clientilor care se bucura acum de primul lor smartphone.”

Telefoanele marca proprie Orange San Remo si Orange Nivo, lansate la inceputul anului, au avut un impact semnificativ in randul clientilor, deoarece pretul de achizitie a fost foarte mic.

Orange Yumo

Orange Yumo

Orange Yumo utilizeaza sistemul de operare Android (JellyBean), dispune de un ecran generos de 5-inch HD (720p), are un procesor dual-core de 1.2GHz, 8GB spatiu stocare (probabil mai putin, daca laum in considerare si sistemul de operare + aplicatiile preinstalate) si o camera foto de 8 megapixeli. Telefonul este promovat ca cel mai ieftin smartphone compatibil 4G si compatibil HD Voice.

De asemenea, tot din 1 noiembrie in portofoliu va fi prezent si Orange Hiro, un telefon de 7,9 mm grosime, ce dispune de un ecran de 4,3-inch, procesor dual-core de 1.3GHz, camera foto de 5 megapixeli, suport HD Voice si sistemul de operare Android (JellyBean).

one-touch-idol-mini-hiro

Orange Hiro (Alcatel)

 

Ambele modele anuntate saptamana aceasta for fi disponibile incepand cu data de 1 noiembrie. Orange Yumo va fi disponibil doar in Bucuresti, deoarece doar acolo este semnal 4G LTE in tot orasul (din pacate). Telefonul va putea fi achizitionat de la 0 Euro la abonamentul Pantera 23. In timp ce Orange Hiro are un pret recomandat de 1 euro cu abonamentul Cangur 18.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x