Moto G – specificatii si prima imagine. Ar putea fi varianta ieftina Moto X pentru europeni

MOTO G

Specificatiile cheie si o imagine cu un nou smartphone de la Motorola, denumit Moto G, au fost date publicitatii in aceasta seara.

La inceputul lui august Motorola anunta Moto X, terminal ce avea sa devina unul din cele mai apreciate smartphone-uri de pe piata din Statele Unite ale Americi, chiar daca specificatiile tehnice nu impresioneaza in comparatie cu alte telefoane.

Din pacate pentru restul lumii, Motorola a decis ca Moto X sa fie comercializat doar pe continentul nord american, acolo unde este si fabricat de altfel, insa, seful companiei a promis la acea data ca o versiune mai ieftina va fi comercializata in Europa si alte piete.

Astazi, primim informatii despre un nou model, denumit Moto G, pe care il suspectam ca fiind versiunea “ieftina” despre care vorbea CEO-ul Motorola, domnul Woodside acum cateva luni.

Conform sursei care a dat publicitatii imaginea de sus, telefonul va avea un ecran 720p HD cu diagonala de 4.7-inch, un procesor quad-core Snapdragon S4 Pro de 1.5GHz, o camera foto de 8MP si o baterie de 1950 mAh, produsa de LG Electronics. Moto G va fi disponibil in SUA la 0 dolari pe abonamnet, in variante de 8 si 16GB.

Asteptam oficializarea telefonului pentru a fi siguri ca acesta este modelul promis de Motorola pentru piata din europa.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *